Nové webové stránky pro pohřební službu Adámek

Publikováno: 23.05.2023
Udělali jsme

Pohřební služba Adámek si dlouhodobě zakládá na poskytování kvalitních a citlivých služeb pro rodiny, které procházejí těžkým obdobím ztráty a smutku. Byli jsme poctěni tím, že jsme od nich dostali příležitost vytvořit pro ně nový webový portál, který odpovídá jejich vysokým standardům a představuje jim nástroj pro ulečení komunikace se svými klienty.

Hlavními cíli při vývoji webu pro pohřební službu Adámek byla mobilní responzivita a optimalizace pro vyhledávače (SEO). V dnešním mobilním věku je důležité, aby webová stránka byla plně přizpůsobena různým zařízením, a právě to jsme zajišťovali. Uživatelé navštěvující web prostřednictvím smartphonů, tabletů nebo počítačů budou mít stejně pohodlný a intuitivní přístup ke všem informacím, které potřebují.

Provedli jsme důkladný výzkum klíčových slov a vytvořili relevantní a unikátní obsah, který pomůže webu Adámek získat vyšší pozice ve výsledcích vyhledávačů. Díky tomu budou rodiny, které procházejí obtížným obdobím, snadno nalézat pohřební službu Adámek a získávat potřebné informace.

Společnost Šumavský servis je hrdá na svou spolupráci s pohřební službou Adámek a na přínos, který nový webový portál přináší. Věříme, že naše inovativní řešení pomůže rodinám získat potřebnou podporu a informace v těžkých chvílích. Jsme odhodláni pokračovat v poskytování moderních a uživatelsky přívětivých webových řešení, která přinášejí skutečný přínos a pomáhají našim klientům dosáhnout svých cílů.

Pro více informací navštivte webovou stránku pohřební služby Adámek na https://www.adamek-ps.cz/