Načítám, strpení...

Nový web pro DZS Železná Ruda

Publikováno: 22.12.2022
Udělali jsme

V minulém týdnu jsme dokončili vývoj nových webových stránek pro DZS Železná Ruda. DZS Železná Ruda je společnost, která se zabývá přepravou raněných, nemocných a rodiček, a jejím cílem je zajistit kvalitní a bezpečnou péči pro všechny pacienty.

Webové stránky jsou pro ni důležitou součástí komunikace s veřejností a slouží k zprostředkování informací o její činnosti.

Na nových stránkách najdou návštěvníci informace o různých službách, které DZS Železná Ruda poskytuje, jako je například přeprava raněných a nemocných na urgentní příjmy nebo do nemocnic, přeprava rodiček na porody nebo organizace transportu pro pacienty s omezenou pohyblivostí. Kromě toho je zde možné objednat si tyto služby jedním klikem.

Při vývoji stránek jsme použili nejnovější technologie a nástroje, které nám umožnily vytvořit moderní a přehledné stránky s intuitivní navigací. Dbali jsme také na to, aby byly stránky co nejpřístupnější pro co nejširší okruh uživatelů a zajistili jsme, aby byly plně responzivní a tedy přizpůsobené pro použití na různých zařízeních, jako jsou počítače, tablety nebo chytré telefony.

Webové stránky: https://www.sanitkazr.cz/


Jsme hrdí na to, že jsme mohli pomoci DZS Železná Ruda s vytvořením webových stránek a doufáme, že budou pro všechny její klienty užitečné. Věříme, že stránky budou přispívat k lepší péči a k větší spokojenosti všech zúčastněných stran.