Nový web pro Sušickou nemocnici s.r.o.

Publikováno: 24.05.2023
Udělali jsme

Hlavním cílem při vývoji nového webu Sušické nemocnice bylo vytvořit prostředí, které je snadno použitelné a zajišťuje rychlý přístup k důležitým informacím. Důraz byl kladen na intuitivní navigaci a přehlednost obsahu, aby uživatelé snadno našli požadované informace o poskytovaných zdravotních službách, odděleních, lékařích a kontaktu s nemocnicí.

Nový web Sušické nemocnice nabízí moderní design, který odpovídá nejnovějším webovým trendům. S jasným a esteticky příjemným vzhledem poskytuje uživatelům příjemný dojem a pohodlné procházení stránkami. Responzivní design zajišťuje, že webové stránky budou optimálně zobrazeny na různých zařízeních, včetně počítačů, tabletů a smartphonů.

Sušická nemocnice s.r.o. si je vědoma významu přístupnosti webu pro všechny uživatele. Nový web byl navržen tak, aby byl plně přístupný pro osoby se zrakovým nebo sluchovým postižením. Byla věnována pozornost dodržování příslušných standardů přístupnosti, aby byly informace dostupné pro všechny, bez ohledu na jejich individuální potřeby.

Na webovém portálu Sušické nemocnice s.r.o. pacienti a jejich rodiny najdou širokou škálu informací o poskytovaných zdravotních službách, včetně specializovaných oddělení a lékařského týmu. Web také nabízí aktuality, oznámení o událostech týkající se provozu nemocnice.

Důkaz místo slibů, si můžete prohlédnout na stránkách zde: https://www.susnem.cz/