Proč se ne/trápit s webem

Publikováno: 03.07.2022
Rada pro vás

Vlastní správa stránek je výhoda, kterou mohou využít všichni majitelé nově i již vytvořených webových stránek. V rámci služeb vám poskytneme standardní správu a generální opravu vašich stránek, aby vše neustále legitimně fungovalo a vaše umístění splňovalo všechny základní předpoklady pro jednoduchý vzhled.

Ptáte se, proč si vůbec web zakládat

Vaše stránky mohou mimo jiné sloužit jako místo pro ukládání a sdílení firemních záznamů (obchodní podmínky, reklamační řád, záznamy o nákladech, příručky, strategie, často kladené dotazy atd.). Současně lze web využít ke sdílení interních firemních zpráv, například v zaheslované části webu.

Co zahrnuje správa webu

V technické části je potřeba pořešit funkčnost (zajistit kvalitní webhosting, správa domény, kontrola dostupnosti webu a vyhodnocení výpadků). Dále pak bezpečnost a zálohování dat – kontrola zabezpečení, provádění aktualizací, údržba ochrany spamu a zálohování dat. Do správy obsahu webu spadá tvorba textů s prvky SEO, průběžná analýza návštěvnosti a konverzí nebo průběžná analýza klíčových slov. Nezapomeňme ani na propagaci webu či jiné marketingové aktivity.

Jak probíhá správa webu

Průběžně se domlouváme na způsobu dohledu nad spravováním a činnostech v průběhu, ale také uprostřed práce. Správa klasických stránek se od správy e-shopu liší v tom, že zde není cílem v podstatě nabízet zboží nebo služby, ale pro ilustraci to může být rozvoj značky, posun v zavádění know-how společnosti, nebo, pro ilustraci, zvýšení efektivity kontaktu s klientem nebo v podstatě osvětlení nejnovějších novinek.

Co se stane, pokud se o web nestaráte

  • Web vám začne v podstatě pod rukama odumírat, protože:
  • Začne stárnout v rámci technických požadavků na stránce
  • Už nedisponuje aktuálním obsahem, který je důležitý pro uživatele
  • Je velmi lehké web hacknout
  • Protože nejde s dobou, začne rychle ztrácet na atraktivitě
  • Zároveň ztrácí na důvěryhodnosti

Pokud tím nechcete ztrácet čas, nebo nevíte jak na správu, svěřte nám svůj web do rukou a my se o něj rádi postaráme. Kontaktujte nás tímto formulářem, případně vyplňte prosím nezávaznou zakázku přímo do konfigurátoru.

+420 730 686 530 | [email protected]