Úspěšná transformace značky a digitalizace Účetnictví Šumava s.r.o.

Publikováno: 22.02.2024
Udělali jsme

V dnešní digitální éře je důležité, aby každá společnost vyjadřovala svou jedinečnost nejen skrze služby, které nabízí, ale i prostřednictvím své vizuální identity a online přítomnosti. S potěšením oznamujeme, že naše agentura měla jedinečnou příležitost pracovat s "Účetnictví Šumava s.r.o.", přední českou účetní firmou, na kompletním přepracování jejich firemní identity a vytvoření nového webu s pokročilým klientským portálem.

Cíle projektu

Naším hlavním cílem bylo vytvořit silnou a zapamatovatelnou značku, která by odrážela profesionální hodnoty a inovativní přístup "Účetnictví Šumava s.r.o.". Kromě toho jsme chtěli navrhnout a vyvinout uživatelsky přívětivý web, který by usnadnil klientům přístup k účetním službám a informacím online prostřednictvím moderního a bezpečného klientského portálu.

Co jsme dosáhli

Vytvořili jsme nové logo, barevnou paletu a vizuální prvky, které odražejí spolehlivost, profesionalitu a moderní přístup firmy k účetnictví.

S využitím nejnovějších technologií jsme vyvinuli webovovou aplikaci, která je nejen esteticky příjemná, ale také snadno navigovatelná a optimalizovaná. Klientský portál byl speciálně navržen pro snadnou správu účetních dokumentů, přístup k finančním reportům a komunikaci s účetními poradci.

Přínosy pro Účetnictví Šumava s.r.o.

Díky nové značce a digitální platformě "Účetnictví Šumava s.r.o." nejenže zlepšilo svůj první dojem na potenciální klienty, ale také výrazně zvýšilo efektivitu a bezpečnost interních procesů. Klientský portál nabízí vynikající uživatelskou zkušenost a poskytuje klientům snadný přístup k důležitým informacím a nástrojům, které potřebují pro správu svých finančních záležitostí.

Jsme hrdí na to, že jsme mohli být součástí této transformace a věříme, že nová firemní identita a digitální prostředí pomohou "Účetnictví Šumava s.r.o." dosáhnout jejich obchodních cílů a dále růst.


Výsledek si můžete prohlédnout zde: https://www.ucetnictvi-sumava.cz/