Již 11 let pro vás tvoříme úspěšné webové stránky

Publikováno: 22.06.2022
Co děláme

Již jedenáct let je naší specializací tvorba webových stránek a online marketing. Každému projektu se se věnujeme na sto procent a bez ohledu na velikost klienta nebo zakázky. Vždy klademe maximální důraz na vysokou technickou úroveň, kvalitní grafiku, použitelnost a obchodní účinnost.

Preferujeme komplexní řešení, pro klienty, kteří si uvědomují, jaký význam má web v dnešní době a že peníze do něj vložené nejsou náklady, ale investice. Jsme ideálním partnerem nejen pro střední a velké firmy, ale také pro jednotlivce.

  • Funkční webdesign

    Víme, že prohlížení webových stránek se postupně přesouvá z klasických desktopových zařízeních na mobilní a jiná přenosná zařízení. Proto všechny nové webové stránky optimaluzujeme tak, aby fungovali na všech typech zařízení. Perfektní zobrazení na mobilech a tabletech je důležité i z hlediska online marketingu. Moderní vyhledávače zvýhodňují weby, které jsou připravené pro tablety, mobily a další přenosná média.

  • Profesionální design

    Vzhled a přehlednost je velmi důležitou součástí úspěšných webových stránek, a proto vám vytvoříme precizní a na první pohled srozumitelnou prezentaci, kterou si vaši zákazníci zamilují. Při grafickém zpracování zachováváme vaši firemní identitu a design sladíme s ostatními propagačními materiály jako jsou vizitky, letáky a další. V případě, že nejste spokojení se současnou podobou firemní identity, navrhneme vám novou, včetně modernizace loga a firemních barev.

  • Redakční systém

    S naším redakčním systémem nemusíte pro každou změnou na webu kontaktovat administrátora. Jednoduše a rychle si zvládnete přidávat na web texty, obrázky či videa úplně sami. Obsah webu si můžete libovolně upravovat pomocí přehledného a intuitivního redakčního systému, ke kterému vám poskytneme kompletní zaškolení. Získáte tak absolutní kontrolu nad obsahem vašeho webu.

  • Spolehlivé zabezpečení

    Zabezpečený web je základ. Všechny námi vytvořené weby jsou zabezpečené podle posledních trendů a k vaším datům se nikdo nedostane. Veškeré přístupy jsou zašifrované a záleží jen na vás komu poskytnete přístup. Systémy běží na našem spolehlivém a bezpečném hostingu. Ten je pravidelně zálohován a aktualizován. Využíváme moderní clusterové řešení v kombinaci s virtualizací. Vše v souladu s GDPR.

  • Kvalita kódu

    Základem rychle načítajících webových stránek je čistota a optimalizace kódu, velikost zdrojových souborů, kvalitní internetové připojení a rychlost samotného serveru. Při vývoji využíváme nejmodernější technologie a frameworky s ohledem na maximální funkčnost a optimalizaci rychlosti načítání.

  • SEO - Online marketing

    Víme, jak vybudovat funkční marketingovou kampaň, která vám přivede ty správné zákazníky, nebo prodá požadovaný produkt. Online marketing musí být efektivní a přínosný. Zajistíme vám přední pozice ve vyhledávačích a budeme pravidelně aktualizovat obsah Vašich webových stránek a příspěvky na sociálních sítích. Kvalitními kombinacemi PPC a linbuildingu vám pomůžeme přivést nové návštěvníky a zvýšit tak zisky.