Vytvořením webových stránek to ne/končí

Publikováno: 13.07.2022
Rada pro vás

Vytvořením webových stránek vaše práce opravdu jen tak nekončí. Zábava teprve začala přátelé! Pokud si vytvoříte stránky, musíte se o ně starat a pomáhat jim růst. Jen tak nalákáte zákazníky, sledující nebo další. Ale o stránky se nejde starat pouze jednostranně (tvorba obsahu), ale je potřeba nastavit i mnoho dalších systémů.

Můžete se vždy spolehnout na náš mladým tým, který neustále sleduje nejnovější trendy ve vývoji, a především ovládá všechny potřebné technologie, i ty nejnovější. Snažíme se vám zprostředkovat webové stránky, které jdou s moderní dobou. Pokud už víte co chcete, neváhejte vyplnit náš nezávazný konfigurátor. Rádi s Vámi vše zkonzultujeme.

Seznamte se se SEO optimalizací

SEO optimalizace je jednou z klíčových složek, která hraje důležitou roli při vyhledávání, ať už na Googlu, Seznamu nebo v sociálních systémech. Když si tuto anglickou zkratku rozebereme, zjistíme, že se jedná o složeninu tří anglických slov Search Engine Optimization. Jedná se o proces optimalizace klíčových slov na webu, aby se posunul vpřed v pozicích vyhledávače. Lidsky řečeno, čím lépe vaše stránky komunikují s vyhledávačem, tím je pravděpodobnější, že se zobrazí na nejlepších místech, a to jde ruku v ruce s nárůstem aktivity, takže získáte více potenciálních a relevantních klientů. A to je koneckonců cílem každého obchodu, ne?

Pozor! Nezaměňujte SEO s propagací při vyhledávání. V rámci vyhledávání jsou primární 2-3 inzeráty, což jsou placené reklamy využívající PPC (pay-per-click) standardy a SEO s tím má jen velmi málo společného. Zde mluvíme o naprosto téměř přirozeném (neplaceném nebo normálním) vyhledávání.

SEO optimalizaci byste měli začít ihned, jak si stránky vytvoříte. Registrujte nové stránky do vyhledávačů jako je seznam.cz nebo google.com. Pokud máte firmu, můžete si přidružit ke společnosti adresu na nový web, jako jsou Mapy.cz a Google Maps. Jinak o vás nikdo nebude vědět! S celým postupem vám může rychle pomoci Šumavský servis.

Jak se vrhnout na SEO

Pro začátek začněte s průzkumem klíčových slov na vaší stránce. To znamená, projeďte vše, co nabízíte, kdy potřebujete, aby vás klienti objevili, a jaké výsledky by vám tato optimalizace měla přinést? Je vaším cílem rozšířit aktivitu, nebo naopak snížit rychlé opouštění stránek? Potřebujete, aby vaše značka byla v běžném povědomí zřetelnější, nebo naopak požadujete nárůst konkrétních a dlouhodobých klientů, kteří přinášejí trvalý užitek?

S tím vším vám může pomoci každý kvalitní SEO stratég po charakterizování vaší strategie. Je třeba také říci, že SEO není jediná složka, ale ucelený soubor, který by měl zahrnovat různé disciplíny. Vhodná optimalizace nepřichází pouze v podobě změny obsahu, propagačních komunikačních technik s cílovou skupinou diváků, UX komponent na webu a v neposlední řadě musíte dostat i ovládat komponenty PPC reklamy.

Šumavský servis umí vytvořit úspěšné webové stránky, které budou mít zároveň kreativní design a velmi rychle si je zamilujete. Tvoříme webové stránky tak, abychom vám pomohli rozjet vaše online podnikání. Vytvoření stránek vám doslova otevře novou podobu digitálního světa!